2012. október 4., csütörtök

Kreatív krétatáblákA különböző krétatábláknak  két fő megvalósítási módja van. Első lehetőség az írható fólia  (a képen látható fa is így készült), mely plottervágással bármilyen formára vágható, s egy egyszerű falmatricához hasonlóan bárhova felragasztható. A következő lehetőség, hogy krétafestéket alkalmazunk, melyet vagy egy előre kivágott mintára (mely lehet: fa, fém, műanyag), vagy akár rögtön a falra is festhetünk.


Ezeknek a vidám állatfiguráknak a legegyszerűbb elkészítési módja, hogy lézervágássál kivágjuk a megálmodott mintát, majd azt lefestjük krétafetékkel.


Kreatív megoldás lehet a gyerekszobában egy-egy falfelületet lefesteni krétafestékkel. 


 A különböző előre vágott fa mintáknak csak a képzelet szab határt. Minket ez a traktor ihletett meg, egy későbbi bejegyzésben megmutatjuk az eredményt.


Kreatív gondolat ez a kopogtatótábla. Bármilyen felirattal elláthatjuk, pillanatnyi hangulatunknak megfelelően.


Helyes pingvin forma, mely bármely gyerekszoba kreatív kiegészítője lehet. Fára  festve, költözés esetén  a következő szobába is könnyedén áthelyezhető.


A képen látható dekorációk ugyan írható matricából lettek vágva, de krétafestékkel lézervágott fára is készíthetjük.Bármilyen régi, vagy esetleg kopottabb bútort feldobhatunk némi krétafestékkel gyerekeink legnagyobb örömére.Szintén lézervágott fára festett krétatáblát használtak ennél a  vidékies hangulatú esküvői utbaigazító táblánál.


Ehhez a dekoratív fényképtartóhoz nincs másra szükség, mint egy régi képkeretre, egy beleillő fatáblára, néhány spárgára, s nem utolsó sorban krétafestékre. A kép magáért beszél.Ennél a kamasz fiú szobánál egyszerűen a falakat festették le krétafestékkel érdekes látványt adva a szobának.


Mindennapi teendőinket napra bontva írhatjuk erre a jópofa   írható matricára.


                                                                                                                                                      http://inspirationforhome.blogspot.hu

Meguntuk a régi szekrényt? Lepjük meg gyerekeinket ezzel a jópofa ötlettel. Nem kell más hozzá, mint egy ócska szekrény és egy kis krétafesték.Egy nőies lakás kreatív és hasznos éke lehet egy virág formájúra vágott krétatábla.

                                            (Bangó Margit étterem - kréta táblák : készítette és kivitelezte: Intendo Stúdió)

A kréta táblák egy étterem hasznos kellékei is lehetnek. A hely hangulatához igazítva Bangó Margit éttermébe magyaros mintákat festettünk a krétatáblák tetejére.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...