2012. október 22., hétfő

Halloween és egyéb őszi dekorációk


Vidám őszi dekoráció egyszerűen. Nem kell hozzá más csak fehér festék és néhány szép narancssárga virág.
A virágboltokban beszerezhető zöld  poliuretán szivacsba tűzve a növényeket virágunk sokáig frissen marad.


Lepjük meg barátainkat egy kedves rávasalt mintás papuccsal. A mintáknak és feliratoknak csak a képzelet szab határt. (Plüss szerű anyagot választva a minta jól illeszkedik a papucs anyagához..)


Dobjuk fel lámpaernyőnket valamilyen fóliavágott mintával vagy felirattal. Ha van türelmünk a mintát kézzel is kivághatjuk...kevésbé türelmesebbeknek szívesen nyújtunk segítséget.Minek költsünk vagyonokat az őszi dekorációra, ha a természetben is beszerezhetjük a kellékeket.

Ennek az egyszerű tobozos ajtódísznek az elkészítéséhez nincs másra szükség, mint néhány szép szalagra és ragasztópisztolyra a rögzítéshez.

 

Őszi motívum ihlette ezt a szép fülbevalót, melyhez hasonlót lézervágással könnyedén magunknak is szerezhetünk. 


Halloween bulit szervezel? Dekoráld az asztalokat lézervágott szellemekkel. Melyet a vendégek emlékként magukkal vihetnek...


Válassz magadnak egyedi mintás fülbevalót. Az interneten fellelhető mintáknak nincs határa.
Vagy egyszerűen skicceld le egy papírra, s küldd el nekünk, hogy igazán egyedi lehess.


A tavalyi karácsonyfaizzókat felhasználva jópofa party dekorációt készíthetsz. Nem kell hozzá csak néhány műanyag pohár és bármilyen hobby boltban beszerezhető szemek...Ha nem akarsz erre költeni, rá is rajzolhatod....


Ez a kedves mécses dísz decoupage technikával készült. A narancssárga szalvétát kívülről decoupage technikával ragasztották a befőttes üvegre. Erre ragasztották fekete papírból a szemeket és a szájat. 
(Decoupage ragasztó bármely Hobby boltban beszerezhető.)


Válassz magadnak Halloween mintát és dekoráld matricával tányérjaidat.


Ehhez a lézervágott fából készült ajtó díszhez kicsit nagyobb kézügyességre lesz szükség. Egyszerű temperával, vagy hobby festékkel elkészíthetjük..


Rávasalható mintákat nem csak pólókra hanem párnákra is készíthetünk. 


Íme egy kedves ötlet, hogy mit kezdjünk régi konzerv dobozainkkal. A feliratokat egyedi matricával fedhetjük.


Jópofa hangulatot kölcsönöznek a különböző hurkapálcára rögzített papírdíszek.


Ennek ez egyszerű mégis jópofa koszorúnak az elkészítéséhez, vásároljunk a hobby boltban hungarocell koszorút. Vonjuk körbe szürke szalaggal. A minták pedig legegyszerűbben félbehajtott fekete papírból kivágva készülhetnek. Felragasztásukhoz használjuk ragasztó pisztolyt.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...