2012. szeptember 9., vasárnap

Esküvői dekoráció

Intendo stúdió (saját tervezés és kivitelezés)

Kála ihlette szolid esküvői meghívó. A bézses szalag alatt fehér mintás pausz segíti elő a meghívó elegáns megjelenését.

Lézervágott fa, vagy papír névtábla. Természetközeli stílusú esküvőre ajánlom, a lakodalom után kedves emléktárggyá válhat. Bármilyen egyéb mintával is készülhet.


Lézervágott, festett fából készült dísz, mely akár pohár alátétként is szolgálhat.

                                                                                                              Intendo stúdió (saját tervezés és kivitelezés)

E meghívó elkészítésénél a fiatal pár kérése az volt, hogy egyszerre legyen természetes, ötletes és egyedi. Kívánságukat teljesítve egy bézses hátterű, ornamentikus mintájú meghívót készítettünk nekik. Egyediségét az iránymutató tábla, valamint a lézervágott fa monogram adja, melyet egy egyszerű spárgával rögzítettünk a meghívóhoz. Legnagyobb örömünkre a kis monogram másokat is megihletett, s az ifjú pár elmesélése szerint az esküvői tortán kívül egyéb hasonló mintájú nászajándékot is kaptak.


Ezek a kis lézervágott galambok, méltó kiegészítői lehetnének egy természetközeli stílust képviselő lakodalomnak.

Alternatív megoldás a hagyományos ültetőkártyák helyett ez a kis lézervágott papír rózsa. Az ifjú pár ízlése szerint tetszőleges mintából készülhet.

                                                                                               Intendo stúdió (saját tervezés és kivitelezés)

Ennél a meghívónál az ifjú menyasszony egy angolos stílusú meghívót álmodott. Egyszerre szeretett volna csíkokat és pöttyöket, elegáns megjelenést, szolid kis virágokat és rózsaszínes mályvás színt. 


Ez a különleges tortadísz lézervágott rózsaszín plexiből készült. Mindannyian ismerjük az érzést mikor fáj a szívünk megkezdeni egy gyönyörűen sikerült tortát. Így legalább a tortadíszt elrakhatjuk emlékbe.

                                                                                                     Intendo stúdió (saját tervezés és kivitelezés)     

Ennél a meghívónál egyszerű dolgunk volt, a fiatal pár 'Magyar Népmese' ihlette meghívóról álmodott. S egy kedves versszerű mesét is készített a megszokott esküvői sorok helyett. A dekorációnál a magyaros motívum megmaradt, de ott a hagyományos piros helyett mályva színt használtunk az ültetőkártyáknál és a pauszból készült menükártyák dekorálásánál is.


Ennél a meghívónál a lézervágás technikáját alkalmazták, s tették ezzel egyedivé ennek a szintén magyaros megjelenésű meghívónak a küllemét.

                                                                                                    Intendo stúdió (saját tervezés és kivitelezés)    

Ennél a meghívónál a fiatal pár egy 'természetes fát' szeretett volna. Ezzel a színes indás fával vittünk némi játékosságot a tervbe. Később az ültetőkártyákon és a pauszból készült menü kártyákon is ezt az indás motívumot alkalmaztuk, mely a zöldes dekorációval rendkívül jól harmonizált.


Egy kedves  lézervágott felirattal, nem csak a koszorúslányoknak köszönhetjük meg a részvételt, hanem a násznépnek, vagy az  örömszülőknek is kedveskedhetünk vele. Esetleg az ifjú párnak szánt nászajándékot is dekorálhatjuk így.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...