2012. augusztus 31., péntek

Betűk a lakberendezésben



Erre az egyszerű akár készen is megvásárolható vászonképre fóliavágott betűket ragasztottak. Nagyon egyszerű és elegáns módja a lakás dekorálásának, s nem utolsó sorban a betűk bármikor cserélhetőek a legváltozatosabb színekre és mintákra.


Ezek a vászonképek már kicsit bonyolultabban készülhettek. Lézervágott fehérre festett betűket ragasztottak a vászonra. A megfelelő szavakat megtalálva hangulatos dekoráció lehet.


Ez a szolid de elegáns felirat habvágással, vagy lézervágott fából egyaránt készülhet. Színe a babaszoba hangulatához igazodhat. Eltérő betűtípusokkal más-más hatás érhető el.

Nem lehet elég korán kezdeni az ABC tanulását. Ez egyszerű lézervágott betű kompozíció nem csak hasznos, hanem rendkívül dekoratív is.


Hasonló lézeres betűvágással készült ez a kacskaringós dísz is. Klasszikusabb hangulatú enteriőrbe javasolnám. A fiatal pár nevét használva akár nászajándék is lehet.

Egy laktató vasárnapi ebéd eltöltése után szórakoztató kikapcsolódás lehet elmélázni a falakon elhelyezett színes (plexiből és fából kivágott ) betűk különböző összeolvasási lehetőségein.


Egy-egy jól elhelyezett szó, egy jól megválasztott idézet más-más hangulatot kölcsönözhet egy amúgy unalmas falfelületnek..


E gyerekszoba lakójának nem kérdés milyen betűvel kezdődik a neve. A dekoráció valószínűleg habvágással készült, türkiz színe szépen harmonizál  a szoba színeivel.

A lézevágott fa betűkre a türelmes anyuka decoupage technikával ragaszthatta a szolid kis virágos mintákat, melyek a sötétbarna komóddal szépen harmonizálnak.


Hasonlóan lézervágott festett fából vagy zöld műanyagból vágott vidám fali dekoráció egy vidám gyerekszoba falának kreatív kiegészítője lehet.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...